CATALOGUSWONING

Ontdek de diversiteit in cataloguswoningen

Bij Bouwbedrijf van Pijkeren kun je kiezen uit een uitgebreid aanbod cataloguswoningen. Cataloguswoningen zijn standaard ontwerpen van woningen. Daarbij hebben wij onderscheid in vrijstaande en twee-onder-een-kap woningen. Wij maken gebruik van een reeks basisontwerpen, die naar wens zijn aan te passen. Uw wensen kunnen wij vrij uitgebreid doorvoeren in deze cataloguswoningen, zodat jouw persoonlijke voorkeuren in de woning goed terugkomen. Bij Bouwbedrijf van Pijkeren heb je de voordelen van een cataloguswoning Ć©n de woning die volledig naar jouw wens is!

IMPRESSIE CATALOGUSWONINGEN

VRIJSTAAND
TWEE-ONDER-EEN-KAP
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Werkplaats
Voordelen van een cataloguswoning

Kwaliteit
Veel bouwbedrijven die cataloguswoningen aanbieden, hechten veel waarde aan de kwaliteit van het vakmanschap en de materialen om ervoor te zorgen dat de woningen duurzaam en comfortabel zijn.

Kostenbesparend
Omdat de ontwerpen al zijn gemaakt en getest, kunnen cataloguswoningen kostenefficiƫnter zijn dan de op maat bedachte woningen met een architect. Dit kan leiden tot lagere bouwkosten

Bewezen ontwerpen
De cataloguswoningen bij Bouwbedrijf van Pijkeren zijn bewezen ontwerpen. Wij maken al meer dan 70 jaar mensen blij met dit soort woningen, op de kwaliteit kunt u absoluut vertrouwen.

Behoefte aan meer informatie?

Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen kantoor

CONTACT

Heeft u bouwplannen? Of vragen over Bouwbedrijf van Pijkeren? Na het invullen van uw contactgegevens nemen wij graag contact met u op.

ONZE OPDRACHTGEVERS VERTELLEN

"Onze buren waren enthousiast over Bouwbedrijf van Pijkeren en lieten voor de tweede keer een woning bouwen door hen. Ook wij kozen voor Van Pijkeren en zijn blij met het meedenken van het team en het goed nakomen van afspraken. Overleg vindt prettig plaats en ze zoeken altijd naar een geschikte oplossing."
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Woningbouw
Familie Weits | Beilen
Eigenaar huis
VanPijkerenBouw-Werknemers
VanPijkerenBouw-Werkplaats
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Werkplaats

WIJ MAKEN RUIMTE
VOOR MENSEN