OVER ONS

VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

Met een hecht team van specialisten realiseren wij met veel plezier uw fijnste plek. Door ons grote team hebben wij de capaciteit om de meest uiteenlopende bouwprojecten te realiseren. Voor overheden en investeerders zijn wij daarom een aantrekkelijke partner. Onze omvang merkt u alleen als het nodig is. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en korte lijnen.

Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen kantoor
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Werkplaats

MACHINALE TIMMERWERKPLAATS

Bouwbedrijf van Pijkeren beschikt over een eigen machinale timmerwerkplaats. Hier verzorgen wij hoogwaardig timmerwerk zoals kozijnen, spanten en deuren. Onze gespecialiseerde timmerlieden werken hier dagelijks met veel passie. Op deze manier kunnen wij veel op maat en naar wens van onze opdrachtgevers leveren.

EIGEN VERFSPUITERIJ

Uw kozijnen, deuren of ander houtwerk in een specifieke kleur? Daar draaien wij onze hand niet voor om. Vanuit onze eigen spuiterij zorgen wij ervoor dat alles netjes in de gewenste kleur komt. Vakkundig en met precisie!

Verfspuiterij Bouwbedrijf van Pijkeren in Dalfsen

SHOWROOM

Bij een nieuwe woning heeft u nogal wat uit te zoeken. Van kleur en soort bakstenen, tot deuren en deurklinken. In ons kantoor in Dalfsen is daarom een showroom aanwezig waar u inspiratie kunt opdoen. Een goede manier om te beoordelen wat u wel en vooral niet mooi vindt!

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. U ook?

Via onze website en social media kanalen houden wij u graag op de hoogte van ons werk. 
Bent u benieuwd of wij uw wensen ook kunnen realiseren? Dan maken wij graag een afspraak.

WERKEN BIJ BOUWBEDRIJF VAN PIJKEREN

Samen bouwen aan de droom van anderen. Kom jij ons team versterken?

VanPijkerenBouw-Werkplaats
VanPijkerenBouw-Vlaggen
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen kantoor
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen kantoor

WIJ MAKEN RUIMTE
VOOR MENSEN EN DIEREN