Bouwbedrijf van Pijkeren _ projectontwikkeling Emmeloord

Voeg je header hier toe

Nieuwbouw 20 grondgebonden woningen in Emmeloord

In opdracht van Nieuwbouw Advies Flevoland realiseerden wij twintig nieuwe woningen aan de Jura in Emmeloord.

De woningen zijn voorzien van een plat dak en beschikken over twee woonlagen. Vier eindwoningen hebben als afsluiting op de hoeken een extra derde woonlaag. De dakopbouw van deze eindwoningen doet lijken op een karakteristieke lessenaarskap als verwijzing naar de woningen in de naastgelegen woonwijk aan de Kaukasus.

Rustig en centraal gelegen
Deze nieuwe woonwijk ligt in Emmeloord-West en bevindt zich aan rand van het centrum. Aan de ene kant is er rust en ruimte, terwijl alle voorzieningen in de nabijheid gelegen zijn. Het winkelcentrum “Lange Nering” en het busstation liggen op loopafstand. De woningen liggen direct aan Espelervaart en een ommetje door het groen kan vanaf de voordeur al starten!

Dynamische woonwijk
De Jura in Emmeloord biedt een diversiteit aan woningen, naast gezinswoningen bevinden zich hier ook levensloopbestendige woningen met een bad- en slaapkamer op de begane grond. Alle woningen waren voordat de bouw begon al voorzien van trotse nieuwe eigenaren.

Duurzaam, klimaatvriendelijk en groen
De platte daken maken het plaatsen van zonnepanelen mogelijk voor de opwekking van stroom. Tevens wordt er op de daken van de eerste verdieping (hoge daken) een mos-sedum dak aangebracht. Een mos-sedum dak is een groendak wat verschillende voordelen met zich meebrengt, zoals een mooier aanzicht en lagere energiekosten door de isolerende werking. De woningen zijn geheel gasloos en voorzien van ventilatielucht/water warmtepomp. Op de begane grond is een laagtemperatuur vloerverwarmingssysteem aangebracht.

Ontwikkeling & Realisatie
Dit project is een gezamenlijke ontwikkeling van Nieuwbouw Advies Flevoland uit Dronten en Bouwbedrijf van Pijkeren.

In samenwerking met: Nieuwbouw Advies Flevoland
Meer informatie over dit project: Jura Emmeloord