WONINGBOUW

Deskundig en degelijk bouwen

De woning van uw dromen maken wij graag werkelijkheid! Wij bouwen een woning in opdracht van een architect, maar kunnen ook zelf met u om tafel om uw woonwensen in kaart te brengen. Op basis van (aantal) cataloguswoningen kunnen wij oneindig met u gaan schetsen om tot de woning van uw dromen te komen. Het is onze uitdaging om een leefomgeving te realiseren, waar u iedere dag veel plezier aan heeft!

Onze werkwijze is pragmatisch, met een nuchtere kijk op de zaak. Ons team is getraind om u te begeleiden bij iedere stap van het bouwproces. Wij werken met veel plezier, passie en toewijding aan het realiseren van uw ‘fijnste thuis’.

Cataloguswoningen zijn standaard ontwerpen van woningen. Daarbij hebben wij onderscheid in vrijstaande en twee-onder-een-kap woningen.  

Cataloguswoningen

Bij Bouwbedrijf van Pijkeren is het mogelijk om te kiezen voor verschillende cataloguswoningen. Dit zijn modelwoningen die tot in detail zijn uitgedacht. Daarin maken wij onderscheid in vrijstaande en twee-onder-een-kap woningen.  

Behoefte aan meer informatie?

In vijf stappen naar uw nieuwe woning

Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Website

Stap 1: Kennismaken en inventariseren van uw wensen

De combinatie van uw woonwensen en onze expertise is de basis voor het realiseren van uw nieuwe woning. Samen bepalen wij welke bouwtypes goed passen binnen uw woonwensen en gemeentelijke eisen.

VanPijkerenBouw-Receptie_smal
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Website

Stap 2: Offerte & Planning

Naar aanleiding van de persoonlijke kennismaking en inventarisatie kunnen wij een maatwerk offerte opstellen, wij proberen deze zo goed mogelijk te specificeren. In een gesprek nemen we deze samen door. Dat werkt het prettigst!

VanPijkerenBouw-Tekeningen_smal
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Website

Stap 3: Aan de slag

Bouwbedrijf van Pijkeren werkt samen met vaste en trouwe partners. We selecteren materialen die zowel duurzaam als passend zijn bij het project en aansluiten op uw budget. Voordat wij starten werken wij een planning uit en tijdens het project houden wij nauw contact met u als opdrachtgever.

VanPijkerenBouw-Werknemers-smal
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Website

Stap 4: Opleveren

Zodra wij de bouw van uw woning afronden, doen wij tevens een grondige kwaliteitscontrole en lopen wij samen met u door de woning. Zodra alles is doorgenomen, is het tijd voor de sleuteloverdracht. Altijd een mooi moment!

Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Woningbouw
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Website

Stap 5: Nazorg

Ook na de oplevering van uw woning kunt u uiteraard nog op ons rekenen! Zijn er vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen.

Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen kantoor
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen kantoor

CONTACT

Heeft u bouwplannen? Of vragen over Bouwbedrijf van Pijkeren? Na het invullen van uw contactgegevens nemen wij graag contact met u op.

ONZE OPDRACHT-GEVERS VERTELLEN

"Onze buren waren enthousiast over Bouwbedrijf van Pijkeren en lieten voor de tweede keer een woning bouwen door hen. Ook wij kozen voor Van Pijkeren en zijn blij met het meedenken van het team en het goed nakomen van afspraken. Overleg vindt prettig plaats en ze zoeken altijd naar een geschikte oplossing."
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Woningbouw
Familie Weits | Beilen
Eigenaar huis
VanPijkerenBouw-Werknemers
Bouwbedrijf van Pijkeren Dalfsen - Werkplaats

WIJ MAKEN RUIMTE
VOOR MENSEN